Privacy Policy

Privacy Policy


Visliefhebber.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Visliefhebber.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Visliefhebber.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
 • Om het winkelen bij Visliefhebber.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.
 • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties
 • Als u besluit een recensie te schrijven over een product, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
 • De AVG vanaf 25 mei 2018:

  Zoals u weet geldt vanaf deze datum dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Hoe gaan wijom met uw gegevens?

  Ten eerste voor de verzending van een bestelling.

  Ten tweede voor de facturering van onze diensten/rproducten.

  Ten derde voor mailcontact met u onderhouden.

  Uw gegevens zijn alleen inzichtelijk voor onszelf dus niet voor derden.

  Uw gegevens worden niet gedeeld of doorverkocht.

   

  Directie: