Over ons

Welkom beste bezoeker van deze webwinkel genaamd: visliefhebber.nl.

Visliefhebber.nl is een initiatief van visspeciaalzaak Visgilde Oosterschelde uit Bergen Op Zoom. Visgilde Oosterschelde is bekend van de AD-haringtesten maar ook van de verkiezing visspeciaalzaak van het jaar.

Wij zijn ons ervan bewust dat moderne media nieuwe mogelijkheden en toepassingen biedt en nu ook voor versproducten geschikt is. Daarom bieden wij een online service voor bestellen en afleveren van vis en vis gerelateerde producten. Visgilde Oosterschelde is Brabants beste visspeciaalzaak en wil dit ook blijven.

Wie ons niet kent!

Visgilde Oosterschelde is aangesloten bij het Visgilde. De formule Visgilde biedt  diverse voordelen. Zoals periodieke aanbiedingen waarbij ons inkoopvoordeel uw inkoopvoordeel wordt. Maar naast het Visgilde zijn we zelf zeer actief in eigen activiteiten zoals de paas- en kerstmarkt maar ook de jaarlijkse mediterrane dagen.

 

Website en webwinkel:

Naast onze webwinkel hebben wij een eigen website visgildeoosterschelde.nl waar u alles kunt vinden over wie wij zijn en waarom. Klikt u op nieuws dan komt u op weer een website van ons. Deze informeert u over het nieuws over ons bedrijf en over nieuwe producten.