Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Bestellen:

Via de webwinkel kunt u on line bestellen. U kunt aangeven welke dag u wilt afhalen of welke dag u wilt laten bezorgen. Belangrijk is dat u weet dat wij nu nog niet iedere dag leveren en dat u mogelijk producten bestelt die niet in voorraad zijn en dus een langere afhaaltijd/levertijd vragen. Als wij u bestelling ontvangen beoordelen wij dit gelijk en laten u dit per e-mail aan u weten.

Betaalwijze:

U kunt betalen met iDeal of met via de bank.

Afhalen:

Afhalen kan van dinsdag t/m zaterdag. Op zondag en maandag is de winkel gesloten. Wij hanteren een next-day afhaal en bestel optie. Past dit niet dan kunt u ons bellen en vragen of dit sneller kan. Bestelt u 1 of meerdere dagen van tevoren en u geeft het afhaalmoment aan dan is dit geen probleem.  Met de wetenschap dat op de dinsdag pas afhalen mogelijk is vanaf 11.00uur

 

Leveren:

Leveren daar hanteren we de volgende voorwaarden. We leveren van dinsdag t/m zaterdag omdat wij zondag en maandag gesloten zijn.  Past dit niet dan kunt u ons bellen en vragen of dit sneller kan. Bestelt u 1 of meerdere dagen van tevoren en u geeft de leverdatummoment aan dan is dit geen probleem. Tenzij de producten niet in voorraad zijn dan nemen wij contact met u op.

Afleveringsgebied:

Visgilde Oosterschelde heeft 2 leveringsgebieden. De postcodes van Bergen Op Zoom en Roosendaal tw van 2600-2800.

Niet aanwezig:

In het geval dat er niemand op het afleveradres aanwezig is, dan wordt de bestelling mee teruggenomen. Reclameren of terugstorten van de betaling is in dit geval niet meer mogelijk.

 

Bezorgkosten:

Er geldt geen minimale bezorgkostenbedrag.

De bezorgkosten bedragen voor postcode regio Bergen Op Zoom 3,- euro en voor de postcode regio Roosendaal 5,- euro

 

Contact of vragen:

Indien u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het bestellen, bel ons dan op 0164 255 524.

Wij zijn te bereiken van di t/m zat tussen 8.00 en 17.00 uur.

 

Mailen kan ook dan via ons adres: order@visliefhebber.nl